Statoilgazellen om danske boligadvokater

Her på bloggen er vi svært glade for Boligadvokater da disse sikrer kunderne – som regel de private boligkøbere – mod de værste sælgertricks fra ejendomsmæglere. Et folkefærd, der altid er sælgere af hjertet – og nogle gange lidt mere end det …

Hvis man anvender en advokat, som er tilsluttet organisationen kaldet Danske Boligadvokater, er man sikret mod for meget snyd på området. Advokater er dog med garanti ikke de værste, men godkendelsen fra Danske Boligadvokater sikrer, at man får 100 % uafhængig rådgivning, da personerne tilsluttet som medlem ikke må modtage provision fra f.eks. mæglere, forsikringsselskaber, byggesagkyndige osv.

Et udmærket udgangspunkt, synes vi her på “Gazellen” med ægte Statoilånd. Hvorfor blive snydt, hvis man kan føle sig lidt mere sikker? De fleste boligadvokater er alligevel lidt dyre – og dog.

Boligadvokater der ikke er dyre

Der findes af og til undtagelser, og man kan ofte være heldig at finde en boligadvokat, der tilbyder sine ydelser som no cure, no pay og samtidig har en sekretær eller to, der kan sørge for udfyldelse af papirer og delvis kommunikation med kunderne, således advokaten kan rådgive bedre og centrere sin dag omkring dette til kundens store fordel.

Boligmarkedet er en meget svær størrelse, og det er vigtigt, at intet går galt, når et nygift par flytter ind i deres første hus. Uanset om manden er tankpasser hos Statoil eller en dyr direktør fra Hellerup, handler det om tryghed, når huset og parret skal beskyttes rent juridisk i bolighandelen, der jo nok ikke er helt billig.

Et godt eksempel på en boligadvokat, der ikke tager sig så dyrt betalt som visse konkurrenter, er Javed Aslam, der er tilsluttet DAnske Boligadvokater og tidligere har fungeret hos Fürst advokatfirma i København. Trods storbyplaceringen er han ikke dyr at anvende, og man får altid en fast pris, som det er gængs praksis hos firmaer tilsluttet ordningen med godkendelsen hos Danske Boligadvokater.

Match prisen på en advokat i København

Det kan ofte ikke betale sig at finde en anden advokat på området, og her på Statoilgazelle.dk må vi da også sande, at bare det at søge på Google efter en kompetent advokat kan være svært på boligområdet, da ingen nærmest skilter med priser. TIl gengæld kan man anvende f.eks. Ageras hjemmeside for at indhente et par tilbud til sit formål.

Agera er ejet af iværksætter Martin Thorborg og er ikke unik på markedet, men formentlig den førende hjemmeside af sin art, når private kunder skal bruge revisorer, advokater m.m. Mna vælger f.eks. sin kommunen, skriver lidt om sine behov og får så hjemmesidens ejere til at kontakte nogle firmaer, der ringer eller skriver med et bindende tilbud til personen, der er interesseret.

Vi ønsker her fra held og lykke med boligjagten, og det er altid muligt at læse mere om temaet på denne side, der omhandler Boligadvokat København som tilbyder 100 % faste priser, uanset hvilke pakker der købes i forbindelse med en bolighandel.