Statoilgazelle mener: Københavns bedste bryllupskage

Hvilket konditori laver den bedste bryllupskage i København? Det spørgsmål er der sikkert mange kommende brudepar der stiller sig selv. En måde at finde ud af det på er naturligvis at smage kager fra de mange københavnske konditorier, en anden er at læse følgende.

Strangas i København er en af de mest udsøgte kagebutikker i hovedstaden og den kreative hjerne bag hedder noget så eksotisk som Nikolaus Strangas. Som navnet antyder er Nikolaus oprindeligt fra Grækenland. Med afsæt i sin mangeårige erfaring fra michelinkøkkenet, leverer Strangas kager der både smager så englene synger og er små æstetiske mesterværker.

I konditoriet på Åboulevarden i København, kan man forsøde tilværelsen med alt fra små kager og lækkerier, til det mere ekstravagante. Flagskibet hos en hver konditor er naturligvis bryllupskager og her tilhører Strangas den absolute elite i København.

Hvad anbefaler Købehavns bedste konditor i en bryllupskage

Strangas arbejder med respekt for råvarerne og med afsæt i det der smager bedst netop nu. En god bryllupskage fungerer efter samme filosofi som en godt ægteskab – den skal laves med kærlighed. Netop kærligheden for konditorfaget og respekten for råvarerne har gjort Strangas konditori i København til et sted, hvor kunden altid kan forvente det bedste af det bedste.

Når det københavnske konditori laver bryllupskager er det ikke kun med respekt for råvarerne, men også med respekt for de ønsker og forventninger som brudeparret har.

En kærlighedsfest som et bryllup kræver naturligvis også en kærlighedskage. Det er man særlig opmærksom på hos konditori Strangas i København, og fra forretningen på Åboulevarden har man efterhånden produceret mange bryllupskager.

Det største kompliment man kan få som konditor, siger Strangas, er nå buderparret efterfølgende kommer og siger at det var den perfekte bryllupskage til det perfekte bryllup. Så ved jeg har forstået deres ønsker og formået at leve op til dem.

Drømmer man selv om en bryllupskage fra Strangas i København, kan de bestilles i butikken.