Max om god underholdning til konfirmationen

Så er jeg, Max, tilbage efter en lille pause uden så mange skriverier. Jeg har længe ikke berørt emnet humor, men humor er i den grad noget, som spiller ind på vores sundhed, så vi ikke behøver proppe os med så meget medicin og medica.

Der er faktisk lavet undersøgelser om temaet, og som Berlingske Tidende skrev for nylig, findes der faktisk videnskabeligt belæg for, at folk som griner, også lever længere. De refererede vist til en norsk universitetsundersøgelse, men videnskaben kunne stamme fra så mange andre steder i verden. Vi kan jo nærmest sige, at humor er vores egen naturlige form for medicin, der ikke er farligt og endda ganske gratis oveni, så det er max fedt for alle!

Medicin er klart nok ikke så sundt, som familien Danmark går rundt og tror (“nu skal vi da yellow’e lidt mere”, som reklamen siger), så hvorfor ikke sadle om og anvende humor som et aktivt instrument i selvhelbredelsen. Jeg er her lidt kontroversiel, javel – men som altid har Max jo ret.

Anyway … I dette indlæg skal det handle om underholdning og humor, nærmere betegnet, hvad der skal ske til konfirmationen. Altså når din søn eller datter er blevet så gammel, at vedkommende skal blive god kristen, altså konfirmeres / non-firmeres (onde tunger siger konfiskeres, he he).

Fed underholdning til jeres konfirmation

Til en konfirmation forbinder de fleste jo nok underholdning med den pinlige tante, som har skrevet en sang og gemt den i en brysteholder, men der kan findes på så meget mere nu til dags. Selskabssange er ingen dårlig approach, men de fleste unge synes, det er lidt pinligt at se mor og far tage guitaren frem og synge om afkommet, der er vokset, så hvad gør man nu ved det?

Man kunne måske vælge at lave nogle lege, eller prøve med en ikke alt for højtidelig tale, men det er jo nok prøvet før. OG formentlig ikke med alt for stor succes. Så hvorfor ikke tænke i nogle nye baner og hyre en stand up komiker eller en tryllekunstner? Eller måske en tryllekunstner, som også spiller på humor, så vi alle kan grine og blive – lidt – mere sunde i hverdagen. . .

Det vil i hvert fald være et originalt indslag inden for Også underholdning til firmafesten

Du kan endda se et billede af ham herunder. Sunny Cagara, som underholder og tryllekunstneren hedder, tager i øvrigt også ud og optræder med en ny form for

Det lyder som en Max Fed idé med ham, gør det ikke? Jeg anbefaler gerne alle de nye trends inden for sundhed, som kommer til at hjemsøge os alle her i det nye år 2014!
😉

både kallt tills vintern, har tidigt på våren fört med sig nya idéer. Jag tror att alla tjejer måste ha kärlek kjolar hjärta stjärnor kärleksliv, så att de inte kommer att bära en klänning med en bild av rörliga landskap. Vi valde en vacker chiffongklänning samtidigt delta i bankett för sig själva balklänningar online.balklänningar online