Max om det sunde Frederiksberg

Frederiksberg er ejendomsmæglernes perle

I boligannoncer er det almindeligt at ejendomsmæglere omtaler en bolig som en perle. Og det kan man også kalde Frederiksberg, der ligger smuk og central, omkranset af det store København.

Frederiksberg er populær, især hos bedsteborgere og sundhedsfreaks som mig. Borgernes levealder ligger nok lidt over gennemsnittet i storbyen, og undertegnede Max M. Edica synes, der ligger en del fede helsekostbutikker og interessante cafeeer med soya latte og lidt ældre livsnydere med monokler og hatte.

Med sin gode placering, lavere skat og masser af grønne områder er den lille kommune et eftertragtet mål for boligkøbere. Rigtig mange ønsker at finde et hjem her, og derfor er det også nødvendigt at se sig for, når man skal vælge ejendomsmægler på Frederiksberg.

Den store efterspørgsel på boliger betyder nemlig, at udbuddet af mæglere er tilsvarende højt. Men der er stor forskel på, hvad man får for pengene. Bevares, der er sikkert lige så mange farlige mobilsendere på taget som i resten af hovedstadsområdet, men de hyggelige, uspolerede villaveje findes der heldigvis stadig. Og vinbutikker med et stort udvalg inden for biodynamiske druer!

Find den rigtige ejendomsmægler på Frederiksberg

En god ide, når man skal finde den rigtige ejendomsmægler på Frederiksberg er at gå efter en med lokalkendskab. Det vil sige, at den bestemte mægler har Frederiksberg som hovedområde og derfor har et stort kundegrundlag her.

Derudover kan det være en fordel at gå efter en mægler, der kører med en fast pris. Flere faldgruber ved selvsalg fremfor mæglersalg.

Man kan også vælge at sælge sin bolig selv – et såkaldt selvsalg ­ men her skal man være opmærksom på flere faldgruber. Sælger man selv sin bolig har man ikke adgang til ejendomsmæglerens store netværk, ekspertise og rådgivning.

Det betyder, at man kan risikere at overse vigtige ting ved fremvisningen, forhandlingen eller når de vigtige dokumenter skal udfærdiges og underskrives. Og i sidste ende kan det betyde, at man sælger for billigt. Et