Max om boligadvokatens funktion

Lad advokaten klare det hårde arbejde ifølge blogger Max M. Edica her … Det anbefales, at boligadvokaten er inde over handlen allerede fra starten af forløbet.

På den måde har du en professionel til at hjælpe dig med at få boligen til den helt rigtige pris, og det er sundt og rart at kunne læne sig tilbage og koncentrere sig om det, man ellers går og roder med på jobbet eller i fritiden.

Når boligen så er fundet, uanset om den er i København eller andetsteds, skal dokumenterne og kontrakten gennemgås så der ikke opstår problematikker ved boligen.

Alle dokumenter er lige vigtige, og oftest ligger fejlene i detaljerne. Det er derfor det er vigtigt at have en boligadvokat i København på sin side, til alt den komplekse jura og økonomi som skal forstås.

Inden der skrives under på dokumenterne til huset.. Boligadvokater kan fungere som din ‘mægler’ til sælgeren af huset, og har derfor kun et interessepunkt under forhandlingerne, og det er at få dig godt igennem et boligkøb.

Sundt salg af boligen med Max’ salgstips

boligadvokaterne kan også hjælpe dig ved salg af din bolig og sikre dig, at du ikke lider et stort tab eller til tider, slet ikke lider noget tab ved salget. Her er deres interesse også at få dig sikkert og nemt igennem processen.

Denne type boligadvokat er især populær ved selvsalg, da der ikke skal tænkes på honoraret til ejendomsmægleren. Altså sparer du mange penge ved at gøre brug af en erfaren rådgiver i form af
en boligadvokat.

Satserne for advokaterne er meget forskellige, men denne faktor skal ikke være altafgørende for, at du får solgt din bolig under ordentlige forhold og med en stor besparelse i
forhold til en ejendomsmægler.

I dette scenarie er boligadvokaten din rådgiver og hjælper dig til, at sikre dig at du får den rette pris for din bolig. Derudover er det oftest også dem der tager sig af de juridiske elementer ved salg af din bolig.

Dette er en ekstra sikring for dig som står og sælger din bolig uden ejendomsmægler. Det var bare et praktisk tip her fra super blogger Max M. Edica – nu også med sunde tips om din bolig og advokatbranchen. Thi man kan ikke kun køre på kosttilskud alene!