Kontorhotel eller kontorfælleskab? Gazellen: Vælg noget tredje!

Det er det evige dillemma: Skal man som iværksætter sidde på et konservativt kontorhotel og arbejde eller rykke ud til et kreativt, kaotisk kontorfællesskab med åbent kontorlandskab?

Voxeværket er et nyt, sjovt bud på en slags mellemting mellem et kontorhotel og et kontorfælleskab og naturligvis lige et emne, som jeres allesammens Gazelle-reporter burde skrive lidt omkring på sin erhvervsblog.

Det blev startet i 2013 og tæller nu en række filialer i danske byer over hele landet. Fællesnævneren er billig husleje, højt til loftet og anderledes tiltag til gavn for lejerne. Det anderledes er muligheden for gratis kurser og det unikke tilbud om at få et gratis advisory board indover, når man flytter ind! Dvs. gratis rådgivning til iværksætteren, lige når han eller hun har behov for det.

Som noget andet er det også muligt at bruge møde- og kontorfaciliteter i de andre byer som en del af “pakken” – nok meget praktisk for aktive mødefolk som sælgere eller iværksættere i startperioden. Du kan altså leje en plads i f.eks. Roskilde og sidde nogle timer og arbejde i Voxeværkets kontorfælleskab i Taastrup, hvis du skal noget i denne naboby. Eller måske afholde et salgsmøde i Odense, hvor du samler er par potentielle kunder eller samarbejdspartnere.

Gazellen må sige, at løsningen lyder oplagt og som noget, alle gazellevirksomheder kunne efterspørge. Eller alle iværksættere her i Danmark i det hele taget! Så ja tak til den slags nytænkning og lignende fremover fra jeres allesammens knivskarpe benzin-dampende gazelle fra Statoilgazelle.dk – erhvervsbloggen med humor og fede tips til alle danske iværksættere.

Besøg et kontorfælleskab i Nordsjælland

Det er særdeles oplagt at lægge vejen forbi en af de fine, nye filialer for at finde lige det sted, der passer til din virksomhed. Flere af stederne er der også erhvervslokaler eller lagerplads til dine ting, hvis du f.eks. ejer en webshop og mangler den slags.

Hvis du f.eks. bor i Nordsjælland, kan du klikke på det følgende link for at tjekke stedet i grønne Birkerød ud nu i video og foto før din konkurrent: Kontorfællesskab Nordsjælland . God fornøjelse til alle gazelle-stræbende virksomheder og andre gode erhvervsdrivende sjæle!