Høj regning på strøm til Statoil og erhvervslivet

En sand historie på Statoilgazelle.dk: Da vi flyttede ind på vores gård og dette landbrug, fik vi den første måned en meget høj varme regning på vandet, og jeg besluttede derfor at investere i nogle solceller. Jeg havde hørt at man kunne få tilskud til dem fra kommunen, og det ville derfor ikke blive ligeså dyrt. Da jeg modtog mine celler, fik jeg manden til at installere dem for mig, og inden længe kunne solen bare skinne og give mig varmeenergi til mine lange brusebade.

Efter noget tid steg regningen igen, og jeg valgte derfor at investere i flere solpaneler. Efter noget tid steg regningen igen, men denne gang måtte jeg bare skære ned på mit forbrug. Da vi nåede hen til sommerperioden, var min varmeregning ikke særlig høj, da solen skinnede hele tiden. Dette blev jeg meget glad for, og jeg ringede derfor til firmaet og takkede dem for en god service og nogle fantastiske produkter.

 

Min venindes lignende problem

Efter noget tid snakkede jeg med min veninde. Hun havde nu fået samme problem, og dette ville jeg gerne løse med hende. Jeg fortalte hende om min smarte opdagelse med solcellerne, og hun anskaffede da også selv nogle solceller. Efter noget tid kom hun tilbage til mig og takkede mig, og jeg følte, at jeg havde gjort en rigtig god gerning.

Efter noget tid anbefalede hun min idé til mange af sine venner, og efterhånden blev solcellerne ret populære. Firmaet kontaktede mig en dag, og alle deres seneste solceller var blevet solgt til kunder, der havde fået firmaet anbefalet af mig. Jeg fik derfor et solcellepanel gratis for min store hjælp, og dette blev jeg utrolig glad for. Jeg har siden da anbefalet firmaet til alle, og de ser stadig kunder, der har fået en anbefaling af mig.