Helse-Max: Tyverialarm i hjemmet er sund fornuft

Dårlige nerver og tryghed går ikke hånd i hånd med det sunde liv. Sørg derfor for at dit hjem, din base er dér, hvor du er helt sikker på, at du kobler af og føler dig tryg. En tyverialarm kan skabe tryghed – og den behøver ikke generere stråling, som kan skabe farlige svingninger eller cancer i kroppen.

Forestil dig, at du ligger i din seng en mørk nat. Alt er stille indtil du hører et vindue blive åbnet. Du hører skridt på gulvet, et bræt der knirker og langsomt går soveværelsesdøren op. Det næste der sker, tør du ikke tænke på. De fleste vil da give meget for at undgå denne situation, hvor en eller flere indbrudstyve skrupelløst bryder ind i deres hjem. Mange husejere bliver forskånet for dette ved at anskaffe sig kameraovervågning, et godt Ruko låsessystem og en trådløs privatalarm.

Ny privatalarm gør det nemt

Alarmen betjenes ofte af en tastaturbetjent centralenhed med GSM modul. Det lyder knudret men giver ganske enkelt mulighed for at du kan betjene tyverialarmen på afstand via din mobiltelefon. På den måde kan du både tilslutte og fra frakoble rumdetektor, overfaldsalarm og sirene. Det giver i sig selv en god sikkerhed, men du behøver ikke bruge trådløse tyverialarmer, som bestråler kroppen, der findes stadig også systemer som i gamle dage, der kører via “uddateret” teknologi som før.

De mere avancerede tyverialarmer indeholder også en trådløs rumdetektor med kamera. Detektoren kan tage billeder dag og nat og sende det direkte til din email. Det er betryggende, hvis man er væk i længere tid og vil være sikker på, at alting er i orden. Der er dog også andre muligheder for at få hurtig besked.

Max: Overvågningskameraer kan skabe tryghed

Det er en god idé at benytte et overvågningskamera i dit hjem. Det er meget almindeligt brugt i private hjem, fordi det minimerer chancen for overfald og indbrud og skaber tryhed. Kameraovervågning kaldes ofte for TV-overvågning eller videoovervågning, fordi det kan være med til at filme gerningsmænd der begår lovovertrædelser. Det hjælper Politiet i det senere opklaringsarbejde. Men som husejer kan du selv overvåge huset på afstand med et IP-kamera.

Som et lille sort øje i natten, sidder IP-kameraet i loftet og sender billeder afsted over internettet, som du kan følge med i, dér hvor du nu befinder dig. Hvis du kombinerer kamerovervågning med tyverialarmer får du en optimal sikring af dit hjem. Sikring giver tryghed og ro i maven. Det giver et sundere liv.