Skæve nyheder om Gazeller og erhverv

Hej og velkommen til vores anderledes, skæve blog, som har til hensigt at informere om forskellige begivenheder og nyheder – mest de sande – i dansk erhvervsliv. Vi fortæller dog om nyheder i mange forskellige brancher og især med en humoristisk synsvinkel, så nu er I advaret!

Vi mener, det er vigtigt at give den anderledes synsvinkel i et lille land, hvor Børsen og Jyllands-postens kvalmt lyserøde sider er den endegyldige sandhed og udstråler meget af magten inden for økonomi og erhverv.

Små firmaer velkommen

Danmark består af mange små firmaer, og de har også ret til at blive hørt i demokratiet, der starter helt nede på tanken.

Dernede, hvor håndværkeren holder ind for at få lidt kaffe eller spise en hotdog og får en snak med tankpasseren, rengøringsmanden, konsulenten eller den rejsende sælger. Der, hvor snakken starter, og de små handler, meningsudvekslinger og samarbejder så småt har deres spæde begyndelse.

Mere demokrati i erhvervslivet

Nå, men velkommen til Statoilgazelle.dk endnu engang – hvis du vil vide, hvorfor vi hedder sådan, er det noget, som har sin årsag.

Demokratiet i erhvervslivet starter hele nede på mikroniveau og ikke på de lyserøde sider! Er I ikke enige, så hug en hæl eller klip jeres egen corporate, CFO something tå.

Nåh, men vi har travlt efter at have skrevet alle de her ord i indlægget, så nu er vi altså på vej væk på ryggen af en dansk gazelle med spidse horn i siden.

Vi er snart helt henne ved tanken for at høste en skrig-rød hotdog suppleret med et stk. Sextra Bladet, en Faxe Kondi og en pose farlige chips dryppende af olie.

Længe leve dansk erhvervslivs både små og store gazeller …

Statoilgazelle.dk samarbejder i øvrigt med sundhedsblogger og websatiriker Max M. Edica, som du kan besøge på hjemmesiden Maxmedica.dk , hvor Max giver sin mening råt for usødet om medicin, helse og sundhed. Samt et satirisk blik på erhvervslivet – og så har Max en stor passion for at dele vilde links, når han er kommet lidt væk fra at tænke på medicin og helse og er i gang med surfe på nettet.