Guide til trappevask i København

Det er ikke helt uvæsentligt hvem, man vælger til at stå for sin trappevask i opgangen. En trappe, som bliver brugt så meget som en trappe i en opgang vil gøre, har brug for grundig pleje og ikke mindst grundig rengøring, så bakterierne ikke spreder sig, og mudder, sne og småsten ikke får de ældre beboere til at falde og slå sig.

Du har sikkert langt mærke til det mange steder; de såkaldte moppekanter, hvor trappevaskeren ikke er noget helt ind i hjørnet og skidt og snavs af flere omgang har fået lov at blive liggende og skabe trælse skjolder i hjørnerne af trinnene. Det er ikke et syn de fleste ønsker i deres opgang, så når du vælger et firma til trappevask i København, så vær omhyggelig.

Også pris på trappevask vil variere alt efter hvem, man vælger til at vaske trappen i opgangen. Hos de fleste er det dog muligt at få et uforpligtende tilbud, så man på den måde kan finde det tilbud, der passer bedst til
opgangen og beboerne.

Prisen kan for eksempel ligge på 110 kr. pr. opgang for fejning / støvsugning plus trappevask. Mange tilbyder også ekstra ydelser i forbindelse med en aftale om trappevask – for eksempel hovedrengøring, så det kan svare sig bedre økonomisk for begge parter.

Professionel trappevask i København

Hvis I har linoleumsgulv i opgangen, er det særligt vigtigt med pleje, ellers ender i med at skulle have den store pengepung op ad lommen. Får linoleummet lov at tørre ind, så det revner, er der ikke mere at gøre – det skal udskiftes for at blive pænt igen.

Prøv f.eks. firmaet på hjemmesiden Trappevask København og vælg en professionel med god erfaring – det giver det bedste resultat uanset materiale. Ved professionel hjælp får du god garanti for, at trappevasken bliver udført ordentligt og med de rigtige produkter.

Det siges, at nogle sæber fedter mere, end de egentlig vasketrappen ren, og det er naturligvis ikke at foretrække, når det er vasken man betaler for. Af professionelle anbefales det, at der bruges en sæbe uden voks, da voksen kan aflejres og indkapsle skidtet.

Ligeledes kan trækanter og trægulve, hvis disse indgår i trappevasken, blive mørnede og ødelagte, hvis der bruges for skrappe rengøringsmidler i processen.

Ifølge et firma inden for trappevask SyRen (som vi har været i kontakt med) der har meget erfaring på området, er en lille bund af en hættefuld svanemærket rengøringsuniversalmiddel ofte nok. Så et godt tip er – spar gerne på sæben og brug håndkræfterne i stedet for!