Prøv en tryllekunstner til bryllupsunderholdning

Det er måske ikke noget, så mange overvejer, når der skal arrangeres bryllupsfest og bookes bryllupsunderholdning, men det at hyre en tryllekunstner er faktisk mere oppe i tiden, end man umiddelbart skulle tro. Den dygtige person, der stort set altid er en mand, kan nemlig en masse ting med hænderne og kan få noget sagt gennem sit show.

Det kan f.eks. være, at brudgommen vil genopføre / genopfriske sin scene, hvor der bliver friet til bruden, eller bare ikke evner at holde en særlig lang og følelsesladet tale. Så hvorfor ikke lade en anden klare ærterne og få det til at være underholdning i stedet for? De lange taler kan være mange og tage tid fra madnydelsen og gæsternes sociale samvær. Bryllupsunderholdning behøver ikke være noget kedeligt eller gammeldags nu om stunder, hvorfor flere vælger en alternativ løsning til, hvad man ellers plejer at gøre.

En tryllekunstner fra København taler ud

En tryllekunstner forbindes ofte med 80er-agtige shows, hvor kaninen i hatten stadig kigger frem, men det er helt andre ting, der kan leveres nu til dags. Tryllekunstner Sunny Cagara fra København fortæller, at han ofte anvender såkaldt mindcontrol til at læse deltagernes tanker og gætte, hvad de tænker på.

Det er fascinerende og noget, der ofte tager kegler. Han kan også finde på at stjæle ringen fra brudgommen – og levere den tilbage, når showet er forbi. Korttricks er gamle, men virker også altid, så de kan også optræde i et show inden for bryllupsunderholdning.

Sunny fortæller til BAevaluering.dk, at markedet nu om stunder er noget anderledes end i gamle dage. Der blev han ofte hyret til julefrokoster i firmaer eller fester på gymnasier, men tryllekunstnere kan også noget til de lidt mere specielle privatfester såsom brylluppet, der skal stå i kærlighedens tegn.

Der er en del konkurrence i branchen, men den typiske tryllekunstner har et specialområde, som han måske er bedre til end andre, som publikum efterspørger. Sunny er f.eks. dygtig til close up-genren, hvor der trylles lige op ad gæsterne, uden de opdager, om der er tale om snyd eller magi! Her på BAevaluering har vi tidligere set Sunny underholde på DTU og må indrømme, at biotech nørderne overgiver sig til denne mand, der virkelig kan sit kram i trylleshows.

Man kan ikke gennemskue noget og føler sig hensat til noget, der er endnu federe end 80erne! Biotech rocks, men Sunny rocker nu engang vildere, og vi vil gerne opleve ham igen til en vild fest i nær fremtid. God underholdning!