Ejendomsmæglere – også i Nordvest !

Denne artikel på Statoilgazelle.dk skal ikke handle om fyringsolie til erhvervslivet eller hotdogs nede fra benzintanken. Næ, denne gang skal vores erhvervsblog handle om et humoristisk reality check-emne: Ejendomsmæglere.

Ejendomsmægler Nordvest kunne man fristes til at kalde en salgsbutik for i det område af København, men ville det mon være god marketing for den enkelte mægler? Bydelen er ikke kendt for eksklusive boliger eller Jeppe K-ejendomsmæglere med Ferrari-jakkesæt og champagne på køl i bimmeren. Nok snarere almennyttige boligkarreer og nedslidte kvarterer.

Den lave m2-pris i hovedstaden lokker dog både børnefamilier og studerende til som den sidste bastion bolig, der er til at betale i metropolen København.

Så hvorfor ikke se lidt anderledes på, hvordan verden hænger sammen, og døbe sin boligbutik efter den forsømte bydel. Det vil i hvert fald give et image med lidt omtale i lokalpressen, og hvem kan ikke bruge det? Især ejendomsmæglere, der måske ikke har det bedste ry i befolkningen, kunne bruge den slags!

Prøv en mægler med kendskab til Nordvest

Når det handler om at sælge boliger, gælder det om at kende sit publikum, og hvem vil ikke gerne kende borgerne i Nordvest? Spøg til side, men en mægler med følere ude og erfaring i at sælge i et pågældende område, en bydel fx, vil altid vide bedst.

Det gælder om at have timingen og kende prisniveau og de borgere, man skal sælge til. Uden erfaring i københavn NV kan man nemt strande som ejendomsmægler. Det lille stykke land nær Utterslev Mose og Nørrebro er nemlig noget for sig, så det kræver mere end blot knofedt at sælge en lille lejlighed i Nordvest. Blot grin, men en ejendomsmægler fra Frederiksberg har haft god erfaring med området gennem årene.

Besøg ham i linket ovenfor eller prøv at google ABC Mæglerne. De er kendt for skarpe priser, så de fleste borgere kan være med, når der skal sælges bolig i hovedstaden. Frederiksberg er blot gutternes erhvervsmæssige bopæl, de sælger også i andre bydele, hvor de kan bidrage til en god oplevelse hos kunderne.