Book en tryllekunstner til børnefødselsdage

Prøv fed underholdning til børnefesten

Velkommen til de sandede sletter og til denne gazelles fantastiske blog. I dag skal det ikke kun handle om hotdogs fra Statoil, selvom de nu er rimelig gode. Nej i dag skal det handle om et godt råd jeg gav videre efter jeg havde holdt fødselsdagsfest for børn.

For ser du, min gode ven og nabo søgte med lys og lygte efter underholdning til sin nieces konfirmation. Jeg gav ham derfor rådet, at han kunne da tage og tænke over om ikke en tryllekunstner var sagen. Det ville han tænke over, men allerede da han var kommet hjem igen, ringede han og spurgte ind til, om jeg kendte den rette.

Til dette kunne jeg jo kun svare ja. Læsere der følger med på bloggen vil kunne huske at jeg tidligere har skrevet om tryllekunstneren Robert Mark. Han var ham der underholdte til mit lille kids fødselsdag. Jeg fortalte derfor min kære nabo at Robert Mark ville passe perfekt som trylleri til konfirmationen.

Denne tryllekunstner er rigtig god til at få alle til at føle de er en del af selve showet, og showet henvender sig både til de små, ung og de lidt ældre. Med et stort smil og charmerende gemyt, leverede han i hvert fald et show ud over det sædvanlige for os.

Trylleshow og optræden

Min kære nabo var helt med på idéen og fik ham straks booket. Nu var jeg desværre ikke med til denne konfirmation, men jungletrommerne fortæller at showet var rigtig godt og konfirmanden var mere end almindelig glad for Robert Marks optræden, ligesom det før havde været et hit at booke denne tryllekunstner til en børnefødselsdag.

Jeg fandt et par af de gode flasker vin uden foran min dør, som en tak for hjælpen, og mon ikke de skal drikkes til en fransk hotdog fra Statoil, det tror jeg nok, og det takket være Robert Mark og hans hyggelige trylleshow til børn og andre barnlige sjæle. Så man kan trygt prøve at kontakte denne kunstner, hvis man er ude efter en billig tryllekunstner til sin næste fest.