BAevaluering af underholdning til bryllup

Især de lidt ældre studerende her på BAevaluering.dk vil nikke genkendende til, at folk er vilde med at blive gift, så hvorfor ikke evaluere lidt på den underholdning til bryllup, som folk vælger at booke?

Desværre går der ofte spareiver i den, så folk har en tendens til at hyre underholdning i den noget sparsomme ende. Her tænker vi på klassikeren “ene-mand-og-hammond-orgel”, hvor de ældre gæster nok vil klappe i hænderne over suppe, steg, is-stemningen og tonerne fra bryllupsvalsen, mens det yngre publikum håber på bedre tider oven på finanskrisen.

Nuvel, her på BAevaluerings hold er vi lidt nørdede og holder ved, at der findes noget vildere underholdning, som dog ikke behøver være alt for ungt og vovet (alle gæster skal jo kunne holde det ud – så jokes fra Anders Stjernholm om marcipan og lokumslatriner går nok ikke). Her tænker vi ikke på passionen for biotek, væskeblandinger og kanyler, men en ægte underholdningsoptræden i anledning af dagen.

Hvorfor ikke prøve noget retro-nørd-agtigt og hyre en tryllekunstner til at optræde mellem steg og isen? Eller måske endda lidt før, så folk ikke er blevet alt for fulde.

En af de mere kendte tryllekunstnere herhjemme er Sunny Cagara, der tidligere blev headhuntet til at optræde i Las Vegas, men til dagligt slår sine folder til firmafest (julefrokost, sommerfest, receptioner) og diverse privatfester – herunder er sådan noget som konfirmationsunderholdning og små og store shows til bryllupper jo klart nok et forretningsområde.

Mange forbinder måske tryllekunst med gammeldags numre med oversavede damer og hatte med duer i, men Sunny har det med at udvikle sine egne ting og trække publikum med ind i sine ting undervejs, således at selv BAevaluering.dk må indrømme, at det er både fedt og nørdet, det som foregår. For er det magi eller er det hurtige fingertrick og smarte gadgets, som Rune Klan jo bl.a. er kendt for at anvende åbenlyst.

Ja, med Sunny får man sig i hvert fald én på opleveren, hvilket vi biotech-nørder også må indrømme efter at have oplevet denne tryllefyr på slap line til et studiearrangement engang. Han er umådeligt dygtig og vi evaluerer ham til at være særdeles bryllupsegnet!